Hoitolaitos- ja kotipalveluateriat

Hoitolaitosten ruoka on terveyttä edistävää, turvallista, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista perusruokaa. Jokaisen asiakkaan terveyteen liittyvät yksilölliset tarpeet huomioidaan erityisruokavalioiden osalta.

Hoitolaitoksessa tarjottu ruoka kattaa koko päivän energian ja suojaravintoaineiden tarpeen. Hoitolaitoksessa olevalle asiakkaalle tarjotaan aamupala, lounas, iltapäiväkahvi sekä kahvileipä, päivällinen ja iltapala.

Saimaan Tukipalvelut tuottaa Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) tarvitsemat ruokapalvelut Lappeenrannassa ja Imatralla.
Tarjoamamme ateriapalvelut käsittävät akuutin erikoissairaanhoidon Etelä-Karjalan keskussairaalasta pitkäaikaishoitoon erilaisissa palvelutaloissa ja -kodeissa. Tuemme myös ikäihmisten ja toimintakyvyltään rajoittuneiden henkilöiden hyvinvointia kotipalveluaterioilla.

Kotipalveluateriat 4.jpg

Kotipalveluateriat tuotetaan Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) myöntämille kotihoidon asiakkaille.
Kotipalveluateriat ovat huolellisesti valmistettuja, terveyttä edistäviä ja monipuolisia ateriakokonaisuuksia, joihin kuuluu pääruoan lisäksi salaatti, lämpimät kasvikset tai tuorepala sekä jälkiruoka. Keittoruoan kanssa on aina lisänä karjalanpiirakka, lepuska tai leipä.

Saimaan Tukipalvelut Oy tuottaa kotiateriapalveluita seuraavilla alueilla:

Lappeenranta

Lappeenrannan kaupungin taajama-alueelle toimitetaan päivittäin lämmin ruoka. Haja-asutusalueelle ateria kuljetetaan 1-3 kertaa viikossa; toimituspäivänä lämmin ruoka, muina päivinä jäähdytetty.

Kotipalveluateriat valmistetaan
Kesämäen aluekeittiössä p. 0400 249355
Sammonlahden aluekeittiössä p. 040 7765784
Joutsenon aluekeittiössä p. 040 3546179

Imatra

Imatralla kotipalveluateriat toimitetaan lämpimänä päivittäin (5.12.2016 alkaen).

Kotipalveluateriat valmistetaan
Honkaharjun sairaalan keittiössä p. 040 134 8919.
(Kukkurilan ja Vuoksenniskan alue, Karhumäki),

Ateriat toimitetaan klo 09:30 – 13.00 välisenä aikana. Kotipalveluaterioiden peruutukset ja muutokset ilmoitetaan ensisijaisesti keittiöön.

Kotipalveluateriatilaukset ja muut mahdolliset kysymykset:

Suunnittelija Tuula Huipero p. 0400 357 588
Suunnittelija Sirpa Räisänen p. 040 160 5128
Ruokapalvelupäällikkö Taina Behm p.040 837 6094 (Kesämäki ja Sammonlahti)
Ruokapalvelupäällikkö Leena Räisänen p. 0400 327213 (Imatra ja Joutseno)