Rekrytointiyksikön uudet Satulaiset

Rekrytointiyksikössämme on aloittanut kaksi uutta rekrytointiasiantuntijaa kevään ja loppukesän aikana.

Tarja Tikkanen

"Olen Tarja Tikkanen ja aloittanut täällä Satun Rekryssä rekrytointiasiantuntijana tämän vuoden toukokuussa - eli vielä varsin tuore satulainen. Työhistoriani alku on ollut värikäs, johon on kuulunut esim. 5 vuotta hammaslääkärin avustajana ja kaikenlaisia asiakaspalvelu- sekä myyntitöitä: kukkia, kirjoja, vaatteita…
Ravintola-alalle jouduin - kuinkas muuten kuin miehen vuoksi. Niissä tehtävissä vierähti yli 20 vuotta, joten kaikki tehtävät astiahuollosta esimiestehtäviin ovat tuttuja. Koulutukseltani olen restonomi.
Olen kolmen lapsen äiti ja yrittäjän puoliso, paljasjalkainen lappeenrantalainen (joka eksyy Imatralla) ja wannabe kuntoilija.
Olen innoissani uusista tehtävistä, haasteista ja uuden oppimisesta. Meillä on mahtava tiimi, niin täällä Rekryssä, kuin koko yrityksessäkin. Mottoni on ”peruna kerrallaan” ja sillä mennään: Yksi uusi asia, yksi keikka ja yksi askel kerrallaan eteenpäin.
Yhteistyöterveisin Tarja"


Heidi Sipponen

"Hei kaikille,
olen Sipposen Heidi ja aloitin 27.8.2018 rekrytointiasiantuntijana Saimaan Tukipalveluissa.
Aikaisempaa työtaustaa minulla on B2B-myynnistä siivous- ja kiinteistöpalveluiden osalta sekä useamman vuoden kokemusta asiakaspalvelusta mm. hotelli- ja pankkimaailmasta.
Vapaa-aika kuluu aika pitkälti erilaisten urheiluharrastusten parissa tai toisinaan myös jokin hyvä kirja saattaa viedä mennessään.
Viikonloppuisin tulee myös rentouduttua hyvän ruoan parissa."
Mukavaa ja aurinkoista syksyn alkua kaikille!"

 

Tarja ja Heidi.jpg
Kuvassa vasemmalla Tarja Tikkanen ja oikealla Heidi Sipponen

 

Rekrytointiyksikössämme työskentelee Tarjan ja Heidin lisäksi rekrytointivastaavana Minna Raami sekä kolmantena rekrytointiasiantuntijana Ulla-Riitta Vilkko. Rekryn yhteystiedot löydät täältä