Lindström-konserniin kuuluva Comforta Oy osti Etelä-Karjalan pesulan

Lindström-konserniin kuuluva hotellien, ravintoloiden ja terveydenhuollon tekstiilipalveluja tuottava Comforta Oy osti Lappeenrannassa toimivan Etelä-Karjalan Pesula Oy:n. Yrityskauppa on vahvistettu ja Etelä-Karjalan Pesula Oy on siirtynyt Comforta Oy:n omistukseen 1.5.2021

Lindström-konserni, johon myös sen tytäryhtiö Comforta Oy kuuluu, on Suomen, Euroopan ja Aasian johtavia tekstiilialan yrityksiä. Yrityskaupan toteutuessa Comfortan tavoitteena on kasvaa ja kehittyä Etelä-Karjalan alueella.

”Olemme erittäin iloisia siitä, että kaupanteko edistyi ja meille avautui mahdollisuus kasvaa Etelä-Karjalan alueella. Uskomme alueellisesti vahvaan ja paikalliseen läsnäoloon. Siksi kaupan toteutuminen oli meille tärkeä päänavaus alueen yritysten palvelemiseen entistäkin paremmin.” sanoo Lindström Suomen maajohtaja Pasi Saarinen.

”Tahdomme olla haluttu kumppani, joka tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisia, saumattomia ja kattavia palveluita siellä missä hekin ovat.”

Yrityskauppa tulee vahvistamaan Comforta Oy:n asemaa ja osaamista etenkin terveydenhuollon toimialalla, joka on yritykselle strategisesti tärkeä toimiala.

”Kyseessä on valtion huoltovarmuuden kannalta kriittinen ja meille arvopohjaisesti tärkeä toimiala, jonka palveleminen on meillä osa yhteiskuntavastuutamme,” sanoo Saarinen.


Lisätietoja:
Pasi Saarinen, Vice President, Finland, puh. +358 40 836 6172, pasi.saarinen@lindstromgroup.com

Lindström Oy
Lindström on tekstiilipalveluyritys, jonka tavoitteena on helpottaa asiakkaittensa arkea Euroopassa ja Aasiassa. Lindströmin 4550 omistautuneen työntekijän avulla tarjoamme vastuullisia ja helppokäyttöisiä palveluja varmistaen turvallisen ja hygieenisen ratkaisun parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Vuonna 2020 Lindström Groupin liikevaihto oli 388 miljoonaa euroa.
www.lindstromgroup.com/fi

E-K Pesula.png

 

Toimimme tietotekniikan hyödyntämisessä edelläkävijänä. Kehittyneiden seurantaratkaisujen ansiosta asiakas voi esimerkiksi tarkastaa työasujensa tilanteen reaaliaikaisesti vaatenetistä. Tekstiilejämme voi tilata myös verkkokaupasta.

Vaatenetti

Verkkokauppa

 

Puhdaspalvelu FI OY on valtakunnallinen tekstiilihuollon markkinointiketju, siihen kuuluu 10 tekstiilihuollon yritystä ja yli 900 ammattilaista ympäri maata.

Kaikilla yrityksillä on vahva ammattitaito ja kokemus alalta. Kattava verkosta pystyy tarjoamaan asiakkaille laadukkaan ja kilpailukykyisen palvelun koko maassa. Etelä-Karjalan Pesula on osa Puhdaspalvelu-verkostoa.

Klikkaa alta Puhdaspalveluiden sivustolle:

pupa-logo.png


Pyrimme aina palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja nopeasti. Esimerkiksi tilaukset voi tehdä puhelimitse,sähköpostilla, faxilla tai verkkokaupan kautta.

Verkkokauppamme on kätevä ja helppo tapa tehdä tilaukset asiakkaalle parhaiten sopivaan aikaan Internetin välityksellä. Verkkokauppa toimii internetselaimessa normaalin web-sivun tavoin, joten sen käyttäminen ei vaadi erityistä opettelua.

Verkkokaupan käyttöön tarvitaan tunnukset, jotka asiakkaat saavat Pesulalta.