Laitospalvelut - Tehokkaasti ja ammattitaidolla

Henkilökuntamme laaja ja ammattitaitoinen monialaosaaminen mahdollistavat puhtaat, viihtyisät ja turvalliset olosuhteet kaikille asiakasryhmillemme. Hoidamme luotettavasti laitospalvelua Etelä-Karjalan alueella erilaisissa sosiaali- ja terveystoimen laitoksissa, päiväkodeissa ja kouluissa sekä muissa hallintoon, kulttuuriin ja liikuntaan liittyvissä tiloissa.

Vastuullisuus ja yhtiömme arvot näkyvät päivittäisessä työssämme. Työn hyvä laatu ja ympäristö ovat meille sydämen asia. Käytössämme ovat ekologiset työskentelytavat ja olemme tarvittaessa apuna kohteiden jätelajittelun suunnittelussa ja opastuksessa.

Teemme kohteissa säännöllistä laadunseurantaa yhdessä asiakkaan kanssa.

Tarjoamme henkilöstöllemme monipuolisen koulutustarjonnan vuosittain. Haluamme näin varmistaa ammattitaitoisen ja laadukkaan palvelun asiakkaalle.

Teemme sen minkä lupaamme! Laadunarviointia tehdään asiakaskohteessa säännöllisesti

Kohteen palveluvalikoima suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa

Laitospalvelujohtaja Kaisa Sairanen p. 044 791 5584
Laitospalvelupäällikkö Erja Suikkanen p. 044 791 5601 (Puhtauspalvelut - koulut, päiväkodit, virastot ja palvelukeittiöt)
Laitospalvelupäällikkö Tarja Luukkonen p. 040 763 1758 (Laitoshuolto - sairaalat, hoitolaitokset sekä terveys- ja hyvinvointiasemat)