Lisää otsikko (1799 x 625 px) (5).jpg

Tule meille kesätyökaveriksi!

Kesätyöhakumme on nyt auki! Haemme laitoshuoltajia ja ruokapalvelutyöntekijöitä kesätöihin Etelä-Karjalan alueelle. Tarjoamme töitä myös 15-17 -vuotiaille nuorille.

 

Laitoshuoltajia ja ruokapalvelutyöntekijöitä kesätyöhön

Oletko halukas oppimaan uutta ja suhtaudut vastuuntuntoisesti työhösi? Toimitko tiimissä iloisesti auttaen ja olet mukava työkaveri? Voit olla etsimämme kesätyöntekijä laitoshuoltajaksi tai ruokapalvelutyöntekijäksi.

Laitoshuoltajana työskentelet siivous- ja ateriapalvelutyötehtävissä päiväkodeissa, kouluissa, sairaaloissa, palvelutaloissa tai liikunta- ja kulttuuritoimen kohteissa.  

Ruokapalvelutyöntekijän työtehtäviin kuuluvat valmistuskeittiön monipuoliset työtehtävät.

Hae tästä!

Laitoshuoltajia kesätyöhön Etelä-Karjalan keskussairaalaan

Kiinnostaako sinua työskentely sairaalaympäristössä? Oletko luotettava, teet työsi huolella ja olet mukava työkaveri? Voit olla etsimämme kesätyöntekijä laitoshuoltajaksi Etelä-Karjalan keskussairaalaan. Työtehtäviin kuuluvat siivous- ja ateriapalvelutehtävät sairaalan eri yksiköissä.

Hae tästä!

Kesätyöt 15-17-vuotiaille nuorille

Oletko reipas ja vastuuntuntoinen, sekä halukas oppimaan uutta? Voit olla etsimämme nuori kesätyöntekijä. Kesätöissä osallistut työkohteidemme päivittäiseen ylläpitosiivoukseen sekä erilaisiin perussiivoustöihin yhdessä laitoshuoltajiemme kanssa. 

Hae tästä!

Tapaat meidät täällä

30.1.2024 klo 13-16 Kesäksi duuniin -messut, Mansikkalan koulukeskus (Koulukatu 2, Imatra)

6.2.2024 klo 13-16 Kesäksi duuniin -messut, Lappeenrannan kaupunginteatterin lämpiö (Kaivokatu 5, Lappeenranta)