"Kiitä siivoojaa"

Perjantaina 2.12.2016 vietetään pohjoismaista Puhtauspäivää, jolloin juhlistetaan puhtautta ja kiitetään siivoojia!

Laitospalvelut ovat mukana SSTL Puhtausala ry:n organisoimassa pohjoismaisessa Puhtauspäivässä. Joulukuussa vietetään vuoden siisteintä päivää eli Puhtauspäivää! Tänä vuonna toista kertaa vietettävän valtakunnallisen teemapäivän tarkoituksena on nostaa esiin siivoojan työn merkitys. Päivän teemana on viime vuoden tapaan ”kiitä siivoojaa”. Kiittäminen on helppoa, se onnistuu kaikilta ja lisäksi tuo molemmille hyvän mielen.

Mitä jos missään ei siivottaisi? Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, millaista työpaikallasi olisi ilman siivousta? Entä ruokakaupassa, päiväkodissa tai koulussa? Kuinka kävisi sairaaloissa ja terveyskeskuksissa? Siivoojan työ luo päivittäin hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta koko yhteiskunnalle. Suomessa työskentelee noin 80 000 puhtausalan ammattilaista, joiden tekemä työ koskettaa meitä kaikkia.

Ota vaikka selfie siivoojan kanssa (jos se hänelle sopii) ja liitä mukaan kiitokset! Kiitä siis sinäkin, ja lähetä kuvia ja kuulumisia Facebookiin, Instagramiin, Twitteriin tai sähköpostilla (karla.rantanen@puhtausala.fi). Ota vaikka selfie siivoojan kanssa (jos se hänelle sopii) ja liitä mukaan kiitokset! Käytä tunnistetta #kiitäsiivoojaa . Kaikki Puhtauspäivään liittyvät kuvat, sanalliset kiitokset ja kuulumiset ovat tervetulleita!

Tutustu Puhtauspäivä 2.12.2016 -tapahtumasivuun ja katso mitä kaikkea tänä vuonna tapahtuu!